Ierland

Trailreis The Kerry Way Trail

The Kerry Way Trail

Ierland is groen, weids, heuvelachtig en … ook nat. De Kerry Way is een wandelpad van 200 km op het schiereiland Iveragh met start en aankomst in het knusse stadje Killarney. Het is een erg afwisselende 7-daagse tocht die ons door de natuurpracht van Killarney National Park loodst en tot aan de voet van Ierlands hoogste bergtoppen brengt in Black Valley. Bereid je voor op een parcours met kuitenbijtende heuvels, zacht glooiende stroken, boardwalks en trapjes in een adembenemend kader met vergezichten over de Atlantische Oceaan. Ierland is ook authentiek en gastvrij. De met zorg uitgekozen B&B's ademen de typische Irish pub sfeer. Hef het glas, geniet van een Iers stoofpotje of zing en dans mee op het ritme van folk muziek! Beslist een aanrader!

Info

The Kerry

Way Trail

Individueel / Groepsreis

Fysiek Niveau: *** De tocht is lang (200 km / 7 dagen), maar qua moeilijkheidsgraad is het grootste deel van het parcours niveau 2.

Technisch Niveau: * Gemakkelijke paden (80 percent off-road)

Reisdata: Individuele reis/reis op maat: tussen 15 maart en 30 september
Georganiseerde reis met begeleider: van 13 tot en met 21 april 2019
Aantal Reisdagen: 9

Inbegrepen: Verblijf B&B, transport, transport bagage, ontbijt, lunch, avondmaal op dag 2,3 en 4, begeleiding (enkel bij groepsreis), taxen, Trailactive T-shirt

Niet inbegrepen: Heen- en terugvlucht, avondmaal (dag 1, 5, 6, 7 en 8), persoonlijke uitgaven, verzekeringen Extra info: Voor de groepsreis wordt enkele weken voor vertrek een vergadering georganiseerd.

Deelnemers: Min. 5 / max. 9 deelnemers voor de groepsreis

Prijs: 975 euro / Toeslag voor singlekamer: 85 euro

Info

Hoe werkt het?