België / Frankrijk

La Loraine Gaumaise Trail

La Lorraine Gaumaise – België / Frankrijk

Trailen kan ook dicht bij huis in onze eigen Ardense regio. We starten met een culinaire verwennerij in de nieuwste Chambre d’ hôtes van Herbeumont, Il était une fois. Vervolgens vertrekken we voor een 3-daagse looptocht van 74 km door ongerepte natuur, boeiende geschiedenis en dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan. De Gaumestreek is zacht en zuiders.
Onze tocht start in het charmante Franse renaissancestadje Marville. We passeren Torgny, het meest zuidelijke plekje van België, en lopen door wijngaarden, Romeinse resten en typische cuesta’s, (asymmetrische heuvels). Via de kalkgraslanden van Velosnes brengt de route ons naar Montmédy en de imposante citadel van Vauban. Op dag 3 lopen we via het piepkleine dorpje Avioth terug België binnen. In Orval wacht ons een heerlijke trappist. Op de laatste dag keren we via Florenville en de prachtige meren van Les Épioux terug naar Herbeumont.

La Loraine Gaumaise Trail

Individueel (minimum 2 personen)

Fysiek Niveau: *

Technisch Niveau: *

Reisdata: Vrij te kiezen tussen 1 januari en 30 september
Aantal reisdagen: 5 waarvan 3 loopdagen

Inbegrepen: Verblijf in B&B/Chambre d’ hôtes, taxi van Herbeumont naar Marville (Fr), transport bagage, ontbijt, lunch, avondmaal (dag 1 en dag 4), taxen, Trail Active T-shirt

Niet inbegrepen: Heenreis tot aan de plaats van afspraak, avondmaal (dag 2 en dag 3), drank, persoonlijke uitgaven, verzekeringen

Extra info:

Deelnemers: Min. 2 deelnemers

Prijs: 360 euro / Toeslag voor singlekamer:60 euro

Hoe werkt het?

 • 01

  Reserveer

  Klik op de knop Reserveer

 • 02

  Selecteer

  Kies je gewenste datum en het aantal personen. Klik op de knop Bestellen.

 • 03

  Betaling

  Vul je gegevens in en klik op definitief bestellen. Je ontvangt dan je overschrijving per mail.

 • 04

  Vertrek

  We nemen contact met je op en sturen je alles op via post. Een uitgebreide reisbrochure, reservaties bij de B&Bs, plan, ..Je begeeft je naar de afgesproken afspraakplaats en je loopavontuur met TRAIL ACTIVE gaat van start.