Schotland

The Highlands In A Nutshell Trail

The Highlands In A Nutshell

Schotland in een notendop? Dat is whisky, weidse natuur, guur weer en ruige mannen in kilt die doedelzak spelen. In de Highlands loodsen prachtige trails ons de heuvels of munro’s in.
In de vulkaanvallei Glen Coe veroveren we onze eerste munro (1022 m) op de Buachaille Etive Mòr. Op dag 2 en 3 beklimmen we de hoogste berg van Schotland, de Ben Nevis (1345 m.), en de Ring of Steall, het toneel van één van de Skyraces. Dit is vrij zijn! Dit is trailrunning in zijn puurste vorm!
Na een rust/reisdag zetten we onze tocht verder naar het authentieke eiland Sky. Daar gaan we in de buurt van de vuurtoren van Neist Point op de kliffen lopen; dit geeft ons een adembenemend zicht op de Atlantische Oceaan. We bezoeken nog de Talisker Whisky Distillery en vatten een laatste verbluffende trailrun aan, de Trotternish Ridge. Afsluiten doen we in de hoofdstad Edinburgh.

The Highlands In A Nutshell Trail

Groepsreis

Fysiek Niveau: *** De Schotse Hooglanden zijn nat, grijs en koel. Bereid je dus voor op stevige dag-etappes in de zon, in de regen en in de sneeuw!

Technisch Niveau: *** Ruig open terrein!

Reisdata: Van 11 oktober tot en met 18 oktober 2019
Aantal reisdagen: 8
Inbegrepen: VVervoer ter plaatse in 9-seater, maaltijden (ontbijt, lunch en avondmaal op restaurant), verblijf in hote(s)ls, taxen, begeleiding, Trail Active T-Shirt.

Niet inbegrepen: Heen- en terugvlucht Edinburgh, persoonlijke uitgaven, verzekeringen

Extra info: Enkele weken voor vertrek wordt er een vergadering georganiseerd.

Deelnemers: Min. 5 / max. 8 deelnemers voor de groepsreis

Prijs: 1185 euro / Toeslag voor singlekamer: 95 euro

Hoe werkt het?

 • 01

  Reserveer

  Klik op de knop Reserveer

 • 02

  Selecteer

  Kies je gewenste datum en het aantal personen. Klik op de knop Bestellen.

 • 03

  Betaling

  Vul je gegevens in en klik op definitief bestellen. Je ontvangt dan je overschrijving per mail.

 • 04

  Vertrek

  We nemen contact met je op en sturen je alles op via post. Een uitgebreide reisbrochure, reservaties bij de B&Bs, plan, ..Je begeeft je naar de afgesproken afspraakplaats en je loopavontuur met TRAIL ACTIVE gaat van start.