Stage

Trailrun Stage Herbeumont

Stage Herbeumont

Herbeumont is de trailcapital van de Benelux en thuishaven van TRAIL ACTIVE. In deze fantastische regio gaan we met jullie op trailstage.

Vanaf vrijdagnamiddag zijn jullie welkom in de nieuwste Chambre-d’hotes van het dorp Il était une fois. Na een welkomstdrankje en een kleine wandeling laten we ons culinair verwennen.

Trailrun Stage Herbeumont

Het eigenlijke startschot van de stage is op zaterdagmorgen. Je maakt kennis met de tools en de tactiek van een trailloper. Hoe neem ik een helling? Welk materiaal gebruik ik? Aan welk tempo loop ik?
In de namiddag brengen we een blitzbezoekje aan de lokale leisteengroeve. Vervolgens staat er een 2 uur durende trainingsloop op het programma. We sluiten de dag rustig af met een yoga/stretching sessie; daarna duiken we de sauna in om volledig verkwikt de benen onder tafel te schuiven.

Op zondagvoormiddag starten we fris en fruitig aan onze duurtraining. Eveneens op het programma: techniek en trainingsmethodes. Na de douche en de lunch zetten we koers richting abdij van Orval. Bij een drankje en een gezellige babbel blikken we terug op onze ervaringen en nemen we afscheid.

Afspraakplaats: Herbeumont

Niveau: *-** Deze stage is vooral geschikt voor de beginnende trailloper
Reisformule: Begeleide stage
Datum: Vrijdag 14 juni 2019 – Zondag 16 juni 2019 (Formule B&B ‘il était une fois’)
Aantal personen: max. 8 personen
Inbegrepen: verblijf 2 nachten in Chambre d’Hotes, maaltijden, begeleiding, yoga training, T-shirt Trail Active, bezoek leisteengroeve/abdij, taxen

Niet inbegrepen: drank en persoonlijke uitgaven, verzekeringen

Prijs: 275 euro

Hoe werkt het?

 • 01

  Reserveer

  Klik op de knop Reserveer

 • 02

  Selecteer

  Kies je gewenste datum en het aantal personen. Klik op de knop Bestellen.

 • 03

  Betaling

  Vul je gegevens in en klik op definitief bestellen. Je ontvangt dan je overschrijving per mail.

 • 04

  Vertrek

  We nemen contact met je op en sturen je alles op via post. Een uitgebreide reisbrochure, reservaties bij de B&Bs, plan, ..Je begeeft je naar de afgesproken afspraakplaats en je loopavontuur met TRAIL ACTIVE gaat van start.